Täydennetty ohje väliaikaisista kirjautumistunnuksista

Viime viikolla julkaistua ohjetta väliaikaisten kirjautumistunnusten antamisesta e-palvelujen käyttöä varten on täydennetty. Ohje löytyy kokonaisuudessaan täältä, mutta alla koottuna ohjeeseen tehdyt tarkennukset:

  • Alle 15-vuotiaan tunnuksille ei tarvita takaajaa, sillä kyseessä ei ole oikean kirjastokortin antaminen eikä korvausvastuuta näin ollen synny. Syntymäaika kirjataan Auroraan ikärajallisen aineiston takia ja luotamme tässä asiakkaan ilmoittamaan tietoon.
  • Korteille ei määritellä voimassaoloaikaa vaan ne poistetaan keskitetysti pääkäyttäjien toimesta kirjastojen avatessa jälleen ovensa. Mikäli kirjastojen kiinniolo jatkuu siis vielä 13.4. jälkeen, pystyy asiakas käyttämään saamiansa väliaikaisia kirjautumistunnuksia.
  • Kun kirjaston kiinnioloaika päättyy ja tunnukset poistetaan, on käytetyt kirjastokortit hävitettävä kirjastoissa.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi