Vakituinen erikoiskirjastovirkailijan toimi tarjolla Mynämäessä

Hei, sinä yhteisöpedagogi tai vastaava! Jos olet kiinnostunut työskentelystä kulttuuri- ja kirjastotoimessa eri sidosryhmien kanssa, meillä Mynämäen kunnassa on sinulle töitä. Haettavana on erikoiskirjastovirkailijan vakituinen toimi.

Kulttuuri- ja kirjastotoimi tarjoaa sinulle monipuolisen ja kiinnostavan työpaikan. Työnkuvasi on laaja-alainen ja mielenkiintoinen. Työhön sisältyy kirjavinkkausta, mediakasvatusta, tiedonhakukoulutusta, viestintää, digiopastusta, tapahtumien, työpajojen ja museonäyttelyiden järjestämistä sekä kirjaston asiakaspalvelua (joskus myös lauantaisin/viikonloppuna).

Kirjat ovat varmaan sydäntäsi lähellä ja oletkin lukenut niitä paljon, myös opiskellessasi – omaathan siis esimerkiksi yhteisöpedagogin tai muun soveltuvan ammattikorkeakoulusta saadun tutkinnon.

Jos olet yhteistyökykyinen, innostunut, innovatiivinen ja joustava tyyppi, paikka voisi olla sinun! Oman auton tarvitset, kun kiertelet kunnan eri kouluissa ja päiväkodeissa.

Palkkaa maksetaan KVTES:n mukaan. Tehtävään valittu esittää viimeistään 30 pv kuluttua valintapäätöksen tiedoksisaannista kasvatus- ja sivistysjohtajalle hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin edellyttämän rikosrekisteriotteen.  Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Pistähän hakemusta tulemaan: www.kuntarerkry.fi, työavain 412578.  Hakuaika päättyy 15.2.2022 klo 12.00. Alkuperäiset kelpoisuus- ja työtodistuksesi katsomme sitten, jos pääset haastatteluun.

Tiedustelut:

kulttuuri- ja kirjastopalveluvastaava Viktoria Kulmala, p. 050 408 5798, viktoria.kulmala@mynamaki.fi tai
kasvatus- ja sivistysjohtaja Susan Porkka, p. 044 783 7285, susan.porkka@mynamaki.fi

Scroll to Top