Huoltotyö aiheuttaa Koha-katkon keskiviikkoaamuna

Ylihuomenna keskiviikkona 9.2. on Koha-Suomen säännöllinen huoltoikkuna aamulla klo 7-9. Huoltotyö aiheuttaa lyhyen käyttökatkon. Kohaan on tarkoitus lisätä huollon ajaksi huoltokatkoilmoitus, joka näytetään Kohan sivuilla. Kohan virkailijaliittymän käyttö on katkon aikana estetty.

Jos huoltokatkoilmoitus ei poistu katkon päättymisen jälkeen, kannattaa päivittää selain näppäinyhdistelmällä ctrl + F5.

Kohaa tai siihen liitettyjä palveluita ei katkon aikana pysty käyttämään. Katko koskee siis mm omatoimikirjastoja, automaatteja, verkkokirjaston kirjautuneen käyttäjän palveluita ja e-aineistoihin tunnistautumista.

Tiedotus

Verkkokirjastoon lisätään tiistaina iltapäivällä häiriötiedote. ”Huoltotöistä johtuen verkkokirjaston kirjautuneen käyttäjän sekä omatoimiaikojen palveluissa saattaa olla katkoksia keskiviikkona 9.2. klo 7.00 – 9.00.”

Ja esim Turussa omatoimikirjastojen infonäyttöihin lisätään häiriötiedote ”Kirjastojärjestelmän huoltopäivityksestä johtuen sisäänkirjautumisessa ja automaattien käytössä odotettavissa lyhyitä katkoja 9.2. klo 7-9 välisenä aikana.”

Koha-Suomen palvelinsalissa tehdään huoltotöitä joka kuun toinen keskiviikko aamulla klo 7.00-9.00

Scroll to Top