E-aineistouutisia

Vaski-johtoryhmä on tehnyt 18.10.2022 pidetyssä kokouksessa päätöksiä vuoden 2023 e-aineistokokonaisuudesta. Alla lisätietoja e-uudistuksista:

Promentoriin hankitaan 10 uutta lisenssiä ja seuraavat kielet: suomi (5), saksa (3), italia (1) ja ranska (1).
Lisenssimäärä sekä ePressissä että Naxos Music Libraryssä on jatkossa 10.
eMagz-lehtipalvelut näkyvät nykyään myös ePress-nimellä. Etäkäyttöisen palvelun kokoelma uusiutuu helmikuun alussa, paikalliskäyttöiseen palveluun tulee pieniä muutoksia vuoden alussa. E-aineistosivun lehtilistat päivitetään muutosten tapahduttua.
OverDrivessa nuorten aikuisten (YA) kirjallisuus saa lisäsatsauksen.
Vaski-kirjastot ovat sitoutuneet hankkimaan elokuvien striimauspalvelun alkuvuodesta. Lisätietoa tulee sitä mukaa kun asia etenee.
Vaskin e-aineistoilla on ensi vuonna 10-vuotisjuhla. Kaikki innostuneet ovat tervetulleita mukaan suunnittelemaan juhlallisuuksia!

E-kirjastohankkeella (kuntien yhteinen e-kirjasto) on uutiskirje, joka kannattaa tilata mikäli haluaa pysyä kärryillä hankkeen käänteistä. Uutiskirje on tarkoitettu kaikille kuntien yhteisestä e-kirjastosta ja sitä valmistelevasta e-kirjastohankkeesta kiinnostuneille ja sen voi tilata tästä.

Kaipaatko lisätietoja tai oletko kiinnostunut vinkkaamaan e-aineistoja verkkokirjaston e-sivun uudessa karusellissa? Ota yhteyttä maija.suoyrjo@turku.fi

Scroll to Top