Ajankohtaista järjestelmästä 18.4. – vastaa Vaski-extranetin palautekyselyyn!

Vaski-extranetiä kehitetään vuoden 2023 aikana. Vastaa lyhyeen palautekyselyyn ja auta kehittämään extranetiä paremmaksi! Linkki kyselyyn löytyy myös extranetin etusivulta.

Aiemmin tiedotettiin, että aamulla Kohasta lähtevien viestien lähetystä myöhäistetään 12.4. alkaen. Muutos siirtyi kuitenkin viikolla eteenpäin eli keskiviikosta 19.4. lähtien eräpäivä- ja myöhästymisilmoitukset sekä tilin vanhenemista koskevat viestit generoidaan vasta klo 9:11 ja siirretään lähetysjonoon klo 9:30.

Muistathan hyllyvarausten hakujärjestyksen päällekäisten hakujen vähentämiseksi ja varausten sujuvoittamiseksi. Hyllyvarausten hausta löytyy ohje extranetistä:

  1. Jos teos on hyllyssä noutopisteessä, niin se piste palauttaa niteen. Jos nidettä ei löydy, merkitään se heti kadonneeksi. (Otathan huomioon että kaikissa toimipaikoissa ei ole henkilökuntaa joka päivä, eli anna toimipaikalle aikaa käsitellä omat varauksensa).
  2. Jos teosta ei ole noutopisteessä, mutta sitä on samassa kunnassa, saman kunnan toimipisteet pyrkivät ensisijaisesti palauttamaan oman niteensä.
  3. Jos teosta ei ole noutopisteessä tai saman kunnan toimipisteissä, niteen palauttaa se joka ehtii.

Huom! Raportissa näkyy varauspäivämäärä. Kaikkien vastuulla on huolehtia, että yli kolme päivää vanhempia varauksia ei jää roikkumaan listalle vaan ne tulevat jossakin tärppäytetyksi.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top