Kohan tuotantokäytön saa aloittaa keskiviikkoaamuna

Kohan päivittäminen versioon 22.11 on saatu valmiiksi ja ensi yönä pyöräytetään vielä joitakin toimintaan vaikuttavia yöajoja. Kohan virkailijaliittymää saa alkaa aamulla 17.5. käyttää seuraavia poikkeuksia lukuunottamatta:

  • Tilaukset hankintaportaalista ja verkkokaupoista
  • Laskutustyökalu

Vaski-extranetin kautta ilmoitetaan erikseen, kun edellä mainitut toiminnat on saatu testattua Turussa ja niitä voi alkaa käyttää kaikissa kirjastoissa.

Huom! Selain saattaa uudelleen vaatia sallimaan ponnahdusikkunat Kohaa käytettäessä, joten muista sallia ponnahdusikkunoiden avaaminen jotta esimerkiksi kuittitulostus toimii kaikissa tilanteissa:

Jos ette vielä ole testanneet, että automaatit, omatoimiovet ja mahdolliset muut kirjautumista käyttävät laitteet (Hubletit, Optima Locker -kaapit) antavat kirjautua, muistakaa tehdä testaus ennen käytön avaamista asiakkaille. Automaateilla kannattaa lisäksi varmistaa, että testiniteet menevät lainaan ja poistuvat lainoista normaalisti. Mikäli laite ei saa yhteyttä, kannattaa ensin kokeilla auttaako uudelleenkäynnistys ongelmaan. Ongelmien jatkuessa ota yhteys Vaskitukeen. Kuvaa viestissä mahdollisimman tarkasti miten ja millä laitteella ilmenee.

Kohan toiminnassa havaituista ongelmista voi ilmoittaa suoraan Vaskitukeen. Ennen Vaskitukeen raportoimista kannattaa kokeilla auttaako sivun lataaminen uudelleen Ctrl+F5 -näppäinyhdistelmällä tai välimuistin tyhjentäminen ongelmaan. Versiopäivityksen mukana tulleet keskeisimmät muutokset on listattu extranetissä julkaistuun Vaskin versiotiedotteeseen.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top