Tunnusluvun vaihtoilmoitus ja Tervetulosähköposti käyttöön

Tunnusluvun vaihtoilmoitus

Kohasta lähtee nyt sähköpostitse tunnusluvun vaihtoilmoitus. Viesti lähtee välittömästi, kun tunnusluku vaihdetaan verkkokirjaston tai Kohan kautta. Myös virkailijatunnuksen salasanan vaihtamisesta lähtee viesti siihen sähköpostiosoitteeseen, joka virkailijatunnuksen tiedoissa on. Tietoturvasyistä sähköpostiviestissä näkyy vain käyttäjätunnuksen neljä viimeistä merkkiä.

Tervetulosähköposti

Kohasta saa nyt lähetettyä asiakkaalle Tervetuloa-viestin sähköpostilla. Tämän viestin voi siis laittaa uusille asiakkaille kortin teon yhteydessä.

Kun uusi asiakas on luotu, löydät yläpalkin oikeassa reunassa olevan ”Muita toimintoja” -pudotusvalikon alta vaihtoehdon ”Lähetä tervetulosähköposti”. Tätä painaessa sähköposti lähtee asiakkaalle välittömästi ja tulee näkyviin Ilmoitukset-välilehdelle. Asiakkaalle kannattaa mainita, että tällainen viesti hänelle lähtee, ettei se tule yllätyksenä. Jos asiakas ei tätä viestiä halua, sitä ei ole pakko lähettää.

Sähköpostissa on linkki käyttösääntöihin. Tämä on siis erityisen hyvä sellaisissa tilanteissa, joissa asiakas ei halua fyysistä käyttösääntöä mukaansa.

Sähköposti lähtee suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi riippuen asiakkaan kieliasetuksesta.

Viestin sisältö on tämä:

Hei,

Tervetuloa Vaski-kirjastojen asiakkaaksi.

Voit uusia lainojasi, etsiä tietoa kirjaston kokoelmista ja tehdä varauksia verkkokirjastossamme. Löydät verkkokirjaston osoitteesta www.vaskikirjastot.fi.

Tutustuthan myös käyttösääntöihimme (linkki käyttösääntöihin).

Jos sinulla on kysyttävää kirjaston toiminnasta tai aineistostamme, ole meihin yhteydessä.

Tähän viestiin ei voi vastata. Vaski-kirjastojen yhteystiedot löydät verkkokirjastosta osoitteesta http://vaskikirjastot.fi.

Scroll to Top