Cineastin käyttöönotosta

Cineast avautuu Vaskeille maanantaina, ja silloin Vaski lisätään palvelun etusivun valikkoon. Palveluun ei ole erillisiä testitunnuksia. Kokoelmaa pääsee kuitenkin selailemaan valitsemalla minkä tahansa listalta löytyvän kirjaston tai kimpan, kirjautumista palvelu kysyy vasta jos pyrkii lainaamaan elokuvan.

Kaikki testaaminen maksaa maanantaista lähtien Vaskille saman minkä muukin käyttö, joten ei kannata klikkailla elokuvia muuten vain – vaikka elokuva pyörisi vain kymmeniä sekunteja, lasketaan se lainaksi. Elokuvien yhteydessä on traileri, josta voi saada esimakua. Kyseessä on Vaskin ensimmäinen pay per view -palvelu ja käyttöä seurataan tarkasti. Jos kuukausittainen kustannuskatto ylittyy, niin palvelua ei voi käyttää enää siinä kuussa. Eli vaikka asiakas olisi katsonut vain yhden elokuvan neljästä, mutta muuten palvelua on käytetty yli budjetin, niin hän ei voi katsella enempää.

Vaskeille on lähetetty maanantaita varten valmista mainosmateriaalia, jota valitettavasti saimme melko niukasti. Tulostettavat markkinointimateriaalit tulevat tässä avuksi.

Luethan myös eilisen Cineast-tiedotteen, lisätietoja löytyy myös Cineastin sivulta.

Scroll to Top