Ajankohtaista järjestelmästä 3.4.2024

Koha-Suomen ensimmäinen uutiskirje on julkaistu. Neljästi vuodessa ilmestyvään uutiskirjeeseen on koottu Koha-Suomen ja kaikkien Koha-Suomen kimppojen kuulumisia.

Kohaan on lisätty raportti, joka laskee niteiden lainat ja uusinnat. Raportin pääsee ajamaan suoraan tietueen tietojen kautta, sillä tietueen Perustiedot-näkymään on lisätty uusi raporttilinkki Lainatilasto-otsikon perään. Raportti laskee mukaan sekä aktiiviset että poistetut niteet, jolloin näkee myös tietueen kokonaislainamäärän. Koha-Suomen tiedotteessa on lisätietoja ja havainnekuvia raportista.

Muistutus, että Kohaan saa lisätä lapsiasiakkaalle vain yhden takaajan. Jos tulee vastaan lapsiasiakkaita joilla on lisättynä kaksi takaaja, toinen takaaja pitää poistaa ja jäljellä jäävän huoltajan on täytettävä uusi lainaajalomake.

Ilpoisten kirjasto sulkee ovensa remontin ajaksi 5.4. klo 16 ja on kiinni kesäkuun loppupuolelle. Kirjaston aineisto laitetaan pois käytöstä ja varaukset on keskeytetty remontin ajaksi. Myöskään kuljetuksia kirjastoon tai kirjastosta ei remontin aikana tehdä. Ilpoisiin menevän aineiston voi silti laittaa kuljetukseen. Asiakkaat voivat remontin aikana aktivoida ja siirtää varauksensa muihin kirjastoihin verkkokirjastossa. Kirjastoautolle on tehty väliaikainen pysäkki Ilpoisiin ajalle 12.4-15.6. ja auto pysähtyy siellä perjantaisin klo 11.45–12.15 ja lauantaisin klo 11–14.

Koha-Suomen kokoelmatyön tiedonhaun koulutus pidetään torstaina 4.4.2024 klo 9-11 Teamsissä. Koulutuksen pitää Koha-Suomen pääkäyttäjä Anneli Österman. Koulutukseen ei tarvitse ilmoittautua ja siitä tehdään myös tallenne. Liittymislinkki löytyy koulutuksen tiedotteesta.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top