Kohan uuden version koulutukset lähestyvät

Nyt on viimeistään aika lisätä nämä kaksi tilaisuutta kalenteriin.

Keskiviikkona 17.4. klo 13-14 Koha-Suomen pääkäyttäjä esittelee uuttaa Koha-versiota. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua (osallistumislinkin voi napata talteen tästä). Jos et pääse linjoille livenä, päivitetään linkki tallenteeseen ja esitysdioihin tähän tiedotteeseen tilaisuuden jälkeen.

Maanantaina 22.4. klo 9-10 järjestetään Vaskin oma päivityksen tuomien ominaisuuksien läpikäynti ja kyselytunti (osallistumislinkin voi napata talteen tästä). Kyselytunnilla on mahdollista vielä kysyä tarkennuksia asioista jotka uuden version ominaisuuksissa tai versiopäivityksessä mietityttävät. Myös kyselytunti tallennetaan ja tallenne tulee jakoon tilaisuuden jälkeen. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua. Otamme mielellämme vastaan kysymyksiä myös ennakkoon. Kysymykset voi lähettää osoitteeseen vaskituki@turku.fi.

Uusiin ominaisuuksiin voit käydä helposti tutustumassa jo etukäteen tässä Vaskituen tekemässä koosteessa. Uuteen Koha-versioon on mahdollista tutustua myös itsenäisesti jo ennen versiopäivitystä testiympäristössä osoitteessa https://vaski-next.koha-suomi.fi. Testiympäristöön pääsee kirjautumaan omilla Koha-tunnuksilla. Jos omat tunnukset eivät toimi, voi viestiä laittaa Vaskitukeen.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top