Versiopäivityksen aikataulua tarkennettu – Koha pois käytöstä 5.5. klo 19 alkaen

Koha-Suomi on julkaissut tarkemman aikataulun versiopäivityksen aloituksesta. Päivityksen valmistelu aloitetaan ajamalla palvelut alas edellisenä iltana, minkä vuoksi Kohan käyttökatko alkaa omatoimikirjastojen, verkkokirjaston ja muiden Kohaan liitettyjen palveluiden osalta jo sunnuntaina 5.5. klo 19.

Tavoitteena on, että päivityksen jälkeinen testaus päästäisiin aloittamaan jo maanantaiaamuna 6.5. Vaskituki huolehtii päivityksen jälkeisestä Kohan testaamisesta, mutta kunkin kirjaston omalle vastuulle jää testata päivityksen valmistumisen jälkeen, että automaatit, omatoimikirjastojen ovilukijat sekä mahdolliset muut kirjastokortilla kirjautumista vaativat laitteet saavat yhteyden Kohaan. Vaski-extranetin kautta tiedotetaan, kun kaikki keskeiset toiminnot on päivityksen jälkeen todettu toimiviksi, ja kirjastoissa voidaan testata laitteet sekä alkaa käyttää Kohaa. Jos kirjastossa ei heti päästä testaamaan yhteyksiä, riittää kun testauksen tekee ennen palvelujen avaamista.

Kaikki palvelut pyritään saamaan toimintaan tiistaihin 7.5.2024 klo 12 mennessä. Ensisijaisesti pyritään saamaan toimintaan asiakaspalveluun liittyvät toiminnot kuten lainaus, palautus, tiedonhaku ja automaatit. Toissijaisesti tulevat sitä tukevat palvelut kuten hankinta ja laskutus.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top