Kohan käytön voi aloittaa tiistaiaamuna, kirjastoissa testattava automaatit ja omatoimiovet

Kohan versiopäivitys ja päivityksen jälkeinen testaus on saatu sille mallille, että verkkokirjaston palvelut avattiin asiakkaille maanantaina klo 15 ja Kohan tuotantokäytön saa aloittaa heti tiistaiaamuna 7.5. Ainoastaan laskutustyökalu sekä hankintaportaalin/verkkokauppojen tilausten perilletulo on vielä testaamatta. Näistä tulee extranetin kautta erikseen käyttölupa, kun toiminnot on ehditty testata tiistaina Turussa.

Varmistattehan, että kirjastonne automaatit, omatoimiovet ja muut mahdolliset kirjastokortilla kirjautumista käyttävät laitteet toimivat. Mikäli ongelmia ilmenee, kannattaa kokeilla ensin laitteen käynnistämistä uudelleen ennen asiasta Vaskituelle ilmoittamista.

Muuta huomioitavaa

  • Tietokannan uudelleenindeksointi on vielä toistaiseksi käynnissä, joten Kohan tiedonhaku ei tällä hetkellä löydä kaikkia tietueita. Indeksointi valmistuu maanantain aikana.
  • Osa ajoista tehdään vain öisin, joten myöhästymismaksujen kertyminen jatkuu vasta ma-ti välisenä yönä. Myös esimerkiksi vanhentuneet varaukset poistuvat vasta tulevan yön ajossa.
  • Viestien lähetys Kohasta käynnistetään tiistaina klo 12. Viestit kertyvät sitä ennen normaalisti lähetysjonoon, josta niitä sitten aletaan purkaa.

Versiopäivityksen tuomat keskeisimmät muutokset ja korjaukset löytyvät aiemmin extranetissä julkaistusta versiotiedotteesta.

Mikäli havaitsette ongelmia Kohan käytössä, ilmoittakaa niistä Vaskitukeen.

Scroll to Top