Ajankohtaista järjestelmästä 6.7.

Tiedonhakua on nopeutettu ja hakutulos tulee testien perusteella nyt suunnilleen puolet aiempaa nopeammin.

Asiakkaan lisäys-/muokkauslomakkeelta on poistettu salasana-kenttä. Jatkossa salasanan voi asettaa ja vaihtaa ainoastaan Vaihda salasana -painikkeen kautta. Muutos tehtiin, koska lomakkeen kautta tehty salasanan vaihto ei joissain tapauksissa päivittänyt salasanaa.

Kaukopalvelu- ja yhteisöasiakkaiden etunimi-kentissä olleet tiedot on siirretty sukunimi-kenttään. Siirto tehtiin, koska Kohan kaukopalvelu- ja yhteisöasiakaslomakkeilla ei ollut etunimi-kenttää eikä niissä Aurorassa olleita tietoja päässyt siksi muokkaamaan ilman asiakastyypin vaihtoa.

Ylimääräiset kansikuvat on piilotettu tiedonhakun tuloksista ja tietuesivulta. Tietueella näkyi aiemmin useampi kansikuva, mikäli tietueeseen oli tallennettu enemmän kuin yksi kansikuvalinkki.

Kuitti- ja ilmoitustekstejä on muokattu. Eräpäivä tulostuu nyt ilman kellonaikaa ja varauskuitilla muistutetaan lainaamaan varaus. Myös Kohan palautuskuitilta puuttuneet rivivälit on lisätty kuitille.

Lisäksi kuten aiemmin jo tiedotettiin, automaattirajapintaan tehdyn päivityksen myötä nimekkeissä olevat ääkköset näkyvät ja tulostuvat nyt oikein.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top