Ajankohtaista järjestelmästä 23.11.

Aiemmin tiedotettu verkkokirjaston kirjautumisongelma on saatu korjattua. Ongelma koski hyvin pientä osaa asiakkaista ja johtui siitä, että asiakkaalla oli Kohassa käyttäjätunnus-kenttään tallennettuna jotain muuta kuin kirjastokortin numero. Tähän liittyen asiakkaan salasanan vaihto -sivulta Kohasta on nyt piilotettu mahdollisuus muokata asiakkaan käyttäjätunnusta.

Aikuiset-hyllypaikassa sijainneet musiikki-CD:t on siirretty hyllypaikkaan Musiikki. Hyllypaikan muutos liittyy Vaskissa alkavaan musiikki-cd-levyjen kellutukseen.

Viimeisimmissä Koha-päivityksissä tulleet olennaisimmat muutokset:

  • Finnaan kirjautuminen päivittää jatkossa asiakkaan viimeksi nähty -arvon tietokannassa. Arvo päivittyy myös, jos tietoihin kirjaudutaan liitetyn kortin kautta. Arvon päivittyminen mahdollistaa sen, että tietokannasta voidaan tulevaisuudessa poistaa asiakkaat, jotka eivät ole käyttäneet kirjastokorttia useampaan vuoteen. Tuotu tuotantoon 8.11. päivityksessä.
  • Asiakkaan lainoissa sekä palautuksessa näkyy nyt sekä teoksen aineistotyyppi että niteen nidetyyppi (=laina-aika). Aiemmin näkyvillä oli ainoastaan nidetyyppi. Tuotu tuotantoon 8.11. päivityksessä.
  • Tietueen Perustiedot-näytölle on lisätty näkyville aineistotyyppi (näkyy toistaiseksi vielä otsikolla ”item type”). Tuotu tuotantoon 22.11. päivityksessä.
  • Laskutusliitännäiseen on lisätty tieto laskutettujen niteiden määrästä ja laskutetun aineiston kokonaissumma. Tuotu tuotantoon 22.11. päivityksessä.
  • Kaikki Koha-päivitysten mukana tulleet muutokset löytyvät Koha-Suomen uutisissa julkaistuista päivitys-tiedotteista.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top