Ajankohtaista järjestelmästä 21.8.

Koha päivitetään maanantai-iltana 21.8. ja päivityksen mukana tulevista korjauksista voi lukea tarkemmin Koha-Suomen tiedotteesta. Päivitys voi näkyä käyttäjälle parin sekunnin mittaisena katkona.

Verkkomaksamisessa on korjattu virhe, joka aiheutti viivettä maksun poistumisesta kirjastojärjestelmästä. Jos tietoonne tulee vielä tapauksia, joissa asiakas kertoo maksaneensa maksut verkkomaksuna, mutta ne edelleen näkyvät järjestelmässä, raportoikaa asiasta Vaskitukeen (kirjastokortin numero tarvitaan). Näissä tapauksissa maksuja ei pidä mennä poistamaan Kohasta.

Lisäkappalevarasto-erikoistilasta luovutaan, sillä erikoistilaa käyttäneet niteet eivät ole näkyneet hyllyvarausraportilla. Erikoistilan poistamisesta on jo oltu yhteydessä tilaa käyttäneisiin kirjastoihin ja tila tullaan poistamaan Kohasta myöhemmin syksyllä kun kirjastot ovat saaneet nidemuutokset tehtyä.

Kohasta lähetettäviin ilmoituksiin on tehty mm. seuraavat muutokset:

  • Varauksen noutomuistutuksen teksti noudattaa nyt asiakkaan kielivalintaa.
  • Myöhästymisilmoituksiin (1. ja 2. palautuspyyntö) on lisätty aineistolaji ja tarkemmat nimeke-tiedot. Lisäksi kadonneen tai turmeltuneen aineiston korvaamista koskevaa kohtaa on tarkennettu.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top