Vaski-kirjastoihin toimitetaan Kulttuurikortti-esitteitä

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala on teettänyt Kulttuurikortti-esitteitä kirjaston käyttäjille jaettaviksi. Esitteitä toimitetaan kirjastoihin kuljetusten mukana viikolla 9 eli 25.2.2013 alkaen.

Kulttuurikortti on vuonna 2007 käyttöönotettu palvelu, joka oli alun perin mahdollista sisällyttää vain Turun kaupunginkirjaston kirjastokortteihin. Nyt Kulttuurikortti-ominaisuuden saa myös Vaski-kirjastojen yhteiseen kirjastokorttiin, jonka kuvituksena on Vaski-naakka. 

Menovinkit ja tarjoukset suoraan sähköpostiin

Kulttuurikorttilaiset saavat sähköpostiinsa ajankohtaista tietoa Turun kaupungin kulttuuritarjonnasta sekä vaihtuvista eduista ja tarjouksista. Kulttuurikortti-tiedotteita lähetetään noin kaksi kertaa kuukaudessa. Tiedotteet tehdään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

Kulttuurikorttilaiset voivat luoda netissä oman kulttuuriprofiilin, jolloin he saavat valintojensa mukaisesti lisää tietoa heitä kiinnostavista kulttuuripalveluista. Profiili luodaan sähköpostiin tulevan Kulttuurikortti-tiedotteen Omat tiedot -linkin kautta. Halutessaan Omat tiedot –sivusta voi tehdä itselleen selaimeen kirjanmerkin, jolloin tietoihin voi palata myös sitä kautta.

Omat tiedot -osiossa voi muokata tietojaan. Asiakkaille on hyvä korostaa, että palvelussa tehdyt muutokset (esimerkiksi sähköpostisoitteeseen) koskevat ainoastaan Kulttuurikortti-tiedotteita. Ne eivät päivity kirjaston asiakastietoihin.

Palvelua kehitetään. Suunnittelutyö Kulttuurikortin kehittämiseksi nykyistä laajemmaksi palveluksi on käynnissä.

Kulttuurikortti-tiedotteet lähetetään sähköpostitse 18 vuotta täyttäneille. Ajankohtaiset tiedotteet ja edut ovat aina luettavissa myös sivuilla: www.turku.fi/kulttuurikortti

Kulttuurikorttia koskevat palautteet ja tiedustelut toimitetaan sähköpostiin: kulttuurikortti@turku.fi

Lisätiedot: Päivi Autere

Scroll to Top