Axiell Webinaarit

Tiedoksenne Axiell Webinaarit

Syksyn 2013 uutuutena Axiell järjestää Aurora–asiakkaille webinaari-muotoista koulutusta. Näihin koulutuksiin voit osallistua omasta kirjastostasi ilman matka- ja majoituskuluja – riittää, että käytössäsi on tietokone, jossa on toimivat internet-yhteys ja äänentoisto (kuulokkeet tai kaiuttimet). Lisäksi tietokoneelle on ladattava verkosta ohjelmisto, jolla webinaariin pääsee liittymään. Lähetämme ilmoittautuneille tarkemmat ohjeet webinaariin liittymiseksi.

Koulutuksissa käydään tiiviissä muodossa läpi aiheita, jotka kokemuksemme mukaan aiheuttavat eniten päänvaivaa kirjastoissa. Webinaarit ovat vuorovaikutteisia eli niiden aikana voit myös tehdä kysymyksiä kouluttajalle.

Syksyn Axiell-webinaareissa kouluttajana toimii Satu Mattila, jolla on pitkä kokemus kouluttamisesta ja vahva asiantuntemus Axiell Aurora –kirjastojärjestelmästä.

24.9.2013 klo 10-11
Hankinta
Hankinnan teko, tilaus, saapuminen

25.9.2013 klo 10-11.30
Luettelointi
Teoksen lisäys, MARC-kenttien käsittely, teostietojen yhdistäminen, teoksen poisto

29.10.2013 klo 10-11.30
Niteiden käsittely
Niteiden hallinta, niteiden siirto toiselle nimekkeelle, joukkomuutos

30.10.213 klo 10-11
Budjetti / kulujen hallinta
Budjetti, kulujen hallinta

Kokeile ilmaiseksi!
Ensimmäiseen webinaariin voit osallistua ilman osallistumismaksua. Haluamme, että voit näin varmistua sekä tekniikan toimivuudesta että sisällön hyödyllisyydestä. Ilmoittaudu vaikka heti alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Hinta
Ensimmäinen webinaari on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Muista webinaareista perimme osallistumismaksun, joka on 50,00 euroa/henkilö (alv 0 %).

Ilmoittautuminen
Kun haluat mukaan Axiell-webinaariin, toimi seuraavasti.

1. Lähetä sähköposti osoitteeseen suomi@axiell.com.

2. Kirjoita viestin otsikoksi ”Ilmoittautuminen webinaariin”

3. Kirjoita viestin tekstiosaan webinaarin päivämäärä ja aihe sekä ilmoittautujien nimet, kirjastot ja sähköpostiosoitteet.

Scroll to Top