Verkkokirjaston uusi versio käyttöön ke 16.4.

myöhästysVaski-verkkokirjaston päivittäminen uuteen versioon on kohdannut odottamattomia vastuksia, ja Axiell joutuu rakentamaan verkkokirjaston hakuindeksin uusiksi. Tämä viivästyttää uuden version käyttöönottoa siten, että se otetaan käyttöön vasta ensi viikon keskiviikkona 16.4.

Aiemmassa viestissä mainitut asiat ovat siis voimassa tuohon päivämäärään asti:

  • Uudet ja poistetut tietueet eivät näy verkkokirjaston puolella.
  • Sisällöntuotantoa kannattaa vältellä, kunnes uusi versio on julkaistu.
  • Asiakkaat voivat käyttää verkkokirjastoa normaalisti koko tämän ajan.

Mikäli extranetin ohjeista löytyvät versio-oppaat tuntuvat liian raskailta luettavilta, niin keskeisimmät päivityksen mukanaan tuomat muutokset löytyvät tiivistetysti myös >>tästä Google-dokumentista<<
Siinä muutoksia ja niiden vaikutuksia on pyritty avaamaan vähän selväsanaisemmin. Kuvakaappauksiakin voidaan lisätä, kunhan sellaisia päästään ottamaan.

Vaikka ei muuta jaksaisi lukea, niin kannattaa vilkaista dokumentin pari ensimmäistä kohtaa, jotka liittyvät lainojen uusimiseen ja omien viestiasetusten muokkaamiseen. Näistä asioista saattaa todennäköisimmin tulla palautetta myös palvelutiskeille.

Lisätietoja saa allekirjoittaneelta, ja mielellään saa myös hyödyntää tuon Google-dokumentin kommentointimahdollisuutta.

Aki Pyykkö

Scroll to Top