Muutos ja uusi ominaisuus ennakkoon lähtevään eräpäivämuistutukseen

9.2.2015 alkaen eräpäivämuistutus lähtee päivittäin kunnes laina palautuu tai se erääntyy

Aiemmin PallasPro –kirjastojärjestelmän aikana ennakkoon ennen eräpäivää lähtevä eräpäivämuistutus lähti asiakkaalle joka päivä niin kauan kunnes laina palautetaan tai se erääntyy. Auroraan siirryttäessä tämä ominaisuus menetettiin.

Uudessa Auroran 4.1 –versiossa on mahdollisuus ottaa tämä ominaisuus takaisin käyttöön. Asiasta on puhuttu pääkäyttäjäryhmän sisällä ja asiaan on pyydetty kannanottoa myös Vaski-johtoryhmän jäseniltä. Pääkäyttäjäryhmän ehdotuksesta ja Vaski-johtoryhmän päätöksellä tämä ominaisuus otetaan takaisin käyttöön. Laitamme ominaisuuden päälle kahden viikon viiveellä eli 9.2.2015, jotta tieto ehtisi koko Vaski-kirjastojen henkilökunnalle.

Eräpäivämuistutusten lähetysaika asiakkaan ja henkilökunnan muutettavissa.

Ensimmäisen eräpäivämuistutuksen lähetysaika on uudessa Aurora 4.1 versiossa asiakkaan muutettavissa. Tästä tiedotetaan tarkemmin vasta nyt ominaisuudessa olleiden ongelmien takia. Kuvakaappauksissa havainnollistetaan lähetysajan muuttamista Aurorassa ja verkkokirjastossa. Valittavat arvot ovat 0-5. Arvo 0 tarkoittaa, että muistutusta ei lähde ollenkaan. Muutos on mahdollista myös Finnassa Omat tiedot -sivulla kohdasta ”Tee viestiasetusten muutospyyntö”.

erapaivamuistutuksien_lahetysaika_arena
klikkaa suuremmaksi
eräpäivämuistutuksen_lähetysaika
klikkaa suuremmaksi

 

 

 

Scroll to Top