Aurora päivitetty versioon 4.1.1.7447

Versiotiedote

MUISTUTUSTEN JA LASKUJEN LÄHETYS
  • Muistutusten haussa uusi rajoitusparametri: Piilota asiakastunnus, joka piilottaa muistutukselta viivakoodin. Tämä on niitä asiakkaita varten, joilla on asiakkaan viivakoodina asiakastunnus.
  • Muistutusten hausta poistunut vaihtoehto näytä sosiaaliturvatunnus. Jos piilota sosiaaliturvatunnus ei ole valittuna, niin sosiaaliturvatunnus näytetään.
  • Muistutusten haussa oli virhe varatun aineiston haussa, joka kohdistui niteeseen, jonka omisti eri kirjasto kuin seutulainan suorittanut kirjasto oli. Tällöin sovellus hylkäsi varatun tilan ja oletti lainan olevan normaali.
  • Muistutusten tarkistuslistaan on toteutettu eräpäivällä järjestämismahdollisuus, sekä tarkistuslistalla näkyy eräpäivä. Listaan tuli myös uusi otsikko kirjan hyllyasemalle, joka on eri kuin käytettävissä oleva hyllypaikka, jota käytetään myös tarkistuslistalla.
KOKOELMA
  • Niteen signumin muodostus käsittelee paremmin tekijät, jotka ovat muotoa esimerkiksi ”T. Rex”. Pistettä ei enää jätetä pois signumista tässä tapauksessa.
ERÄTUONTI
  • Tuontiasetukset-sivulla on korjattu Ehdotukset-listoille tallennettavien tietueiden tyyppi. 4.1-julkaisun kehityksen aikana tehtyjen muutosten seurauksena tietueen tyypiksi tuli Normaali, vaikka sen olisi pitänyt olla Ehdotus. Versionpäivitys korjaa kuvatulla tavalla mahdollisesti käytön aikana syntyneille tietueille Ehdotus-tietuetyypin.
  • Tuontiasetukset-sivulle on toteutettu uusi erätuonnin tyyppi: Päivitä tai tuo uutena
    Uusi erätuonnin tyyppi on toteutettu ensisijaisesti asiakkaille, jotka ylläpitävät osaa aineistostaan muussa kuin Aurora-kirjastojärjestelmässä.
    Uusi erätuonnin tyyppi vaikuttaa erätuontiin siten, että muista tyypeistä poiketen tietue tallennetaan uutena, jos vastaavaa tietuetta ei ennestään löydy omasta tietokannasta.
Scroll to Top