Muutoksia eräpäiväkalenterien hallintaoikeuksissa

Salon Vaskiin liittymisen aiheuttaman järjestelmäkatkon takia eräpäiviä on alettu tällä viikolla porrastamaan. Tämä on aiheuttanut pieniä ongelmia eräpäiväkalentereissa. Auroraa käyttöönottaessa käyttöoikeuksia ei voinut antaa vain oman yksikön eräpäiväkalenterin hallintaan, vaan samalla sai oikeudet kaikkien Vaski-kirjastojen eräpäiväkalentereihin.

Nyt Aurora tarjoaa paremmat käyttöoikeuksien hallinnat ja muutimme kalenterioikeudet tänään siten, että käyttäjä pystyy muuttamaan vain oman yksikönsä kiinniolopäiviä. Koska muutos tehtiin juuri tänään, sen voimaantulo saattaa vaatia Auroran uudelleenkäynnistyksen.

Jos on tarve saada muutettua myös muiden yksiköiden kalenteria (esim. jonkin kunnan pääkirjastolla muutetaan myös sivukirjastojen kalenterit), tämä onnistuu valitsemalla omaksi yksiköksi väliaikaisesti kyseisen sivukirjaston. Oma yksikkö muutetaan Auroran vasemmasta alakulmasta ”Vaihda yksikkö” -napista. HUOM: Valittu yksikkö vaikuttaa lähes kaikkeen mitä Aurorassa tehdään, joten yksikkö tulisi aina muistaa vaihtaa takaisin oikeaksi kun tarvittavat kalenterimuutokset on tehty.

Jos tästä muutoksesta aiheutuu jotakin haittaa tai herää muita kysymyksiä, laittakaa viestiä vaskitukeen: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top