Automaattien asetukset Aurorassa

Auroran kesällä päivitettyyn versioon 5.0 tuli maksullisena lisäominaisuutena Automaattien asetukset, joilla voi hallita automaatteja ja niiden lajittelusääntöjä. Ominaisuus löytyy Auroran etusivun asetukset-valikon alimmalta riviltä.

Tämä ominaisuus tuli ilman lisämaksua myös meille Vaski-kirjastoihin, sillä kyseinen ominaisuus kuului sopimukseen edellisessä kirjastojärjestelmässä.

Käyttäjäryhmän ”pienet kirjastot” käyttäjille on nyt annettu oikeudet hallita oman yksikkönsä automaattien asetuksia ja lajittelusääntöjä. Kyseiseen käyttäjäryhmään kuuluu suurin osa Turun ulkopuolisista työntekijöistä ja heillä on laajemmat oikeudet laajemmista työnkuvista johtuen. Käyttäjäoikeuksien voimaantulo saattaa vaatia Auroran uudelleenkäynnistyksen.

Pääkäyttäjillä ei ole vielä kokemusta kyseisen ominaisuuden käytöstä. Myöskään AuroraWikissä ei ole vielä ohjeistusta tähän. Vaskituki-listalla on kuitenkin henkilöitä, jotka ovat tätä käyttäneet ja osaavat mahdollisesti auttaa. Kannattanee kuitenkin ensisijaisesti laittaa mahdolliset tukipyynnöt Axiellille (kirjastotuki@axiell.com) ja kopio Vaskitukeen (vaskituki@turku.fi)

Scroll to Top