Kulttuurikortti-ominaisuuden käytöstä

Vaski-kirjastojen Aurorassa on mahdollisuus lisätä asiakkaalle Kulttuurikortti-rasti, jos asiakas sitä haluaa. Kulttuurikortti-ominaisuuden käytössä on ilmennyt asioita, jotka kaipaavat palvelun toimintaperiaatteiden kertausta.

Kulttuurikortteina on sovittu käytettävän vain Turun kaupunginkirjaston kahta uusinta korttia ja Vaski-kirjastojen yhteistä, ns. Naakka-korttia. Muihin kortteihin ei Kulttuurikorittirastia saa laittaa, vaikka se teknisesti onkin mahdollista.  Kulttuurikortin haltija saa säännöllisesti kohdennetun uutiskirjeen, jossa kerrotaan Turun kulttuurilaitosten järjestämistä tapahtumista. Kortilla saa myös tarjouksia ja etuja.

Jos Kulttuurikortti-ominaisuuden laittaa sellaiselle asiakkaalle, jolla on jokin muu kortti, hän saa kyllä tiedotteet kuten muutkin. Ongelma tulee eteen siinä vaiheessa, kun hän haluaa hyödyntää edun (esim. teatterinäytökseen puolella hinnalla). Kulttuurikortti toimii näyttökorttina ja jos kortti ei ole jokin  yllämainituista, ei alennusta myönnetä.

Ettehän siis laita Kulttuurikortti-rastia kuin sovittuihin kortteihin, näin vältymme asiakkaiden pettymykseltä ja turhilta ikäviltä palautteilta.

Lisätietoa Kulttuurikortista ja sen käytöstä löydät täältä:

https://www.turku.fi/kulttuurikortti

 

 

Scroll to Top