Auroran virhetilanteista ja häiriöistä raportoiminen

Viime viikkoina ainakin Turussa on havaittu Auroran hidastelua ja kuvan mukaisia deadlock-virheilmoituksia esim. lainauksen yhteydessä. Ongelma on heijastunut myös automaattien toimintaan. Lisäksi Axiell epäilee, että varausten kiinni jäämistä koskeva ongelma liittyisi sekin deadlock-virhetilanteisiin, joissa jokin tietokannan tauluista menee lukkoon ja aiheuttaa siten ongelmia toimintojen suorittamisessa. Tietoa siitä, esiintyykö varausongelmaa edelleen, ei tällä hetkellä ole.

Auroran virheilmoituksista, hidastelusta ja katkoista on tärkeää ilmoittaa aina eteenpäin Vaskitukeen, jotta pääkäyttäjät saavat ilmenneistä ongelmista tiedon ja myös osviittaa ongelman laajuudesta.

Mikäli törmäätte siis vielä varauksiin, jotka eivät ole jääneet kiinni varauskuitin tulostumisesta huolimatta tai mihin tahansa muuhun häiriöön, lähettäkää siitä tieto vaskitukipostiin. Viestiin kannattaa laittaa mahdollisimman tarkat tiedot ongelmasta (ajankohta, nidenumero tms, virheilmoituksen teksti esim. kuvaruutukaappauksena).

Scroll to Top