Lainauksessa ja varausten tärppäytyksessä ongelmia

Auroran hitausongelmat ovat tänään iltapäivästä eskaloituneet. Ympäri Vaskia on tullut virheilmoituksia tilanteista, joissa varaukset eivät tärppää palautuksessa tai asiakkaalle ei saada lainattua varauksia ollenkaan.

Asiakaspalvelussa on hyvä pyrkiä toimimaan asiakkaan kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Mikäli varausta ei millään saada lainattua, voi virkailija ottaa asiakkaan ja niteen tiedot ylös ja huolehtia lainauksen kuntoon myöhemmin, ja antaa kirjat asiakkaan mukaan. Tällaisessa tilanteessa on kuitenkin tärkeä olla huolellinen ja huolehtia lainaus varmasti myöhemmin kuntoon!

Joissain tapauksissa asiakkaan varaukset ovat menneet lainaan, mutta näkyvät myös asiakkaan varauksissa noudettavina. Tällaiset ”haamuniteet” johtuvat yhteysongelmista lainauksen aikana ja Axiell pystyy ne toivottavasti myöhemmin korjaamaan.

Jos varausten tärppäytys ei onnistu, voi niteet jättää odottamaan esimerkiksi seuraavaan päivään. Hyllyssä olevien varausten listalle tulevat ne nimekkeet, joita ei ole tärppäytetty hyllyvarausilmoitusten perusteella.

Muokattu 16:45. Neljän jälkeen on tullut myös ilmoituksia, että lainaus ja palautus eivät toimi ollenkaan. Mikäli kirjastossa on käytössä Axiellin varalainausohjelma, sitä voi käyttää tilanteissa, jolloin Aurora ei toimi.

Axiellille on ilmoitettu ongelmista ja niitä selvitellään!

Scroll to Top