Koko kansa lukee 16.3.-5.4.2020

Maanantaina 16.3. alkaa Koko kansa lukee -kampanja, jonka aikana kirjastot ja kustantajat avaavat luettavaa nuorille ja aikuisille.

Kampanjassa mukana olevat kirjat ovat:
Kuisma, Hanna-Riikka: Kerrostalo (Like)
Erlandsson, Karin: Missdåd (Schildts & Söderströms)
Hepo-oja, Briitta: Suomea lohikäärmeille (Otava)

Kirjat ovat rajoittamattomasti ja yhtaikaisesti kaikkien lainattavissa koko kampanjan ajan eli 16.3.-5.4.2020 ja ne aktivoituvat automaattisesti kampanjan ajaksi Ellibsin kokoelmaan. Kirjat löytyvät verkkokirjaston Ellibs-linkin kautta ja niitä voi lukea myös Ellibs-sovelluksella. Ne löytyvät myös osoitteesta ekirjasto.kirjastot.fi, joka on yleisten kirjastojen yhteinen e-kirjasto. E-kirjaston käyttöä kannattaa jatkaa myös kampanjan jälkeen, sillä sieltä löytyy paljon muutakin luettavaa, katseltavaa ja kuunneltavaa!

Kirjan lainaamiseen tarvitaan siis vain oman kirjaston kirjastokortti, verkkoyhteys ja lukemiseen soveltuva laite. Valitut kirjat sopivat lukupiirien ja koulujen lukulistalle. Kampanjan tavoitteena on tehdä tunnetuksi e-kirjan lukemisen helppoutta ja sen soveltuvuutta sosiaaliseen lukemiseen. E-kirjan lukukokemusta ja tarinan kerrontaa on helppo jakaa linkittämällä kirjaa ja kirjan tekstiä mm. sosiaaliseen mediaan.

Kirjastot.fi:n luomaa markkinointimateriaalia kannattaa hyödyntää markkinoinnissa: https://www.kirjastot.fi/materiaalipankki

Vaskin verkkokirjastoon laitetaan tästä kuvat ja linkit maanantaina.

Lisätietoja: https://www.kirjastot.fi/kokokansalukee