Seuraava Koha-klinikka 19.2.

Seuraava Koha-kyselytunti pidetään perjantaina 19.2. klo 9-10 Teamsissä. Osallistumislinkin voit napata talteen tästä. Helmikuun klinikalla jatketaan ainakin hiukan edelliskerran keskustelua erikoistiloista ja käydään läpi konversiokuulumisia. Luvassa on myös pieni tilannekatsaus verkkokirjaston kuulumisiin. Kysymyksiä voi tuttuun tapaan laittaa etukäteen sähköpostilla (kohaprojekti@turku.fi) tai esittää kyselytunnin aikana.

Koha-Suomen kuulumisista kiinnostuneiden kannattaa pistää korvan taakse myös Koha-Suomen samalla viikolla järjestämä webinaari. Webinaari järjestetään Teamsissä 16.2. klo 9.15 ja se tallennetaan. Tilaisuus on avoin kaikille Koha-Suomen kimppojen henkilökunnalle ja muille Kohasta kiinnostuneille ja aiheina ovat:

  • Koha-Suomen yhteinen konesali – mitä se tarkoittaa
  • Versionvaihto – tilannekatsaus
  • Melinda-Koha – tietueiden siirto Melindan ja TäTin välillä ja niiden automaattinen valuttaminen paikallisiin tietokantoihin
  • Aineistolajit – käyttöön laina-aikapohjaiset aineistolajit
  • Kysy Kohasta – eli kysy mitä vaan Kohasta. Vastaajina Koha-Suomen henkilökunta ja kimppojen pääkäyttäjät. Voit lähettää myös kysymyksesi ennakkoon lomakkeella.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, osallistuminen tapahtuu Teams-linkillä.

Scroll to Top