Kohan versiopäivityksen aikataulu

Kohan versiopäivitys aloitetaan 15.5. klo 22 tietokanta-ajoilla. Kohan virkailijaliittymä, verkkokirjasto sekä kaikki kirjastokortilla kirjautumista käyttävät laitteet ja palvelut ovat tästä lähtien pois käytöstä. Myöskään uuden version testausympäristöä ei suositella käytettävän.

Tiedotamme Vaski-extranetissä, kun kirjastoissa voi alkaa käyttää Kohaa ja tiedotamme myös mahdollisista viivästyksistä aikataulussa. Tavoitteena on, että käyttölupa päästäisiin antamaan vielä tiistai-iltapäivällä 16.5. Jokaisen kirjaston vastuulla varmistaa ennen asiakaskäytön aloitusta, että automaatit, ovikoneet ja mahdolliset muut laitteet joille kirjaudutaan kirjastokortilla saavat yhteyden Kohaan. Automaattien toiminta on muilta osin testattu Turussa uuden Koha-version kanssa jo keväällä.

Laskutustyökalu ja tilausten siirtyminen hankintaportaalista/verkkokaupoista testataan Turussa vasta keskiviikkoaamuna 17.5., joten laskujen sekä tilausten lähettämisestä annetaan extranetin kautta käyttölupa erikseen myöhemmin.

Tiistaina aamupäivällä 16.5. lähtevät eräpäivä- ja myöhästymisilmoitukset pyritään lähettämään sen jälkeen, kun päivitys on valmis.

Vaskin versiotiedotetta on päivitetty, tiedotteen alusta löytyy aina tieto viimeisimmistä muutoksista.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top