Kirjaston käytön säästölaskuri julkaistu

Vaski-verkkokirjastoon on julkaistu kirjaston käytön säästölaskuri, jonka avulla asiakas voi arvioida kirjastoa käyttämällä säästämänsä rahan määrää. Samalla oppii kirjaston käyttämisen positiivisista ympäristövaikutuksista.

Kirjaston käyttäminen säästää sekä luontoa että rahaa. Laskurin tarkoitus on konkretisoida kirjaston käytön hyötyjä asiakkaalle helpolla ja hauskalla tavalla. Laskuri löytyy verkkokirjaston ylävalikosta kohdasta Asiakkaalle. Tässä myös suora linkki laskuriin: Kirjaston käytön säästölaskuri verkkokirjastossa.

Laskuria mainostetaan osana kiertotalousteemaista viestintäkampanjaa, jonka materiaalit tulevat kaikkien alueen kirjastojen vapaaseen käyttöön. Kaikkia materiaaleja saa hyödyntää vapaasti ja ne ovat ladattavissa Lounais-Suomen kirjastojen extranetin materiaalipankista. 

Laskurista saatuja tuloksia ei tallenneta millään tavalla, eikä tuloksia voida yhdistää sen käyttäjiin. Laskuriin liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostitse osoitteisiin ella.metsala@turku.fi ja roosa.kyllonen@turku.fi.

Scroll to Top