Ajankohtaista järjestelmästä 3.6.2024

Viikon 23 Koha-päivitys tehdään tiistaina 4.6. Päivityksessä tulee mm. korjaus ongelmaan, jossa tietueelle siirtyi TäTi-tietokannasta osakohteet useampaan kertaan. Koko päivitystiedotteen voi lukea täältä.

Viime viikolla käytöstä pois otettu kori-toiminto on takaisin käytettävissä. Korin sähköpostilla lähettämiseen liittynyt ongelma saatiin ratkaistua ja Vaskitukeen tulleen palautteen perusteella kori-toiminnon käyttö on joissain tapauksissa listaa näppärämpi. Kori- ja lista-toiminnoilla lähtevien sähköpostien viestipohjat on myös päivitetty. Sähköpostiviesti sisältää nyt tiiviin listan teoksista ja kunkin teoksen kohdalla on linkki, josta pääsee tarkastelemaan tietuetta verkkokirjastossa.

Kirjastot.fi on tiedottanut, että Kirkannan palveluvalikkoon on lisätty E-kirjasto (e-kirjat, äänikirjat, digilehdet). Palvelu on hyvä merkitä saatavilla olevaksi niissä kunnissa, jotka ovat mukana E-kirjastossa. Palvelun lisääminen tapahtuu Kirkannassa näin: mene kyseisen toimipisteen tietueeseen > sieltä Palvelut-välilehti > klikkaa Luo uusi -painiketta > valitse palvelulistasta E-kirjasto (löytyy listauksen loppupäästä) ja tallenna. E-kirjaston mallipohjaan on tallennettu valmiiksi ruotsin ja englanninkieliset kieliversiot ja ne tulevat automaattisesti näkyville verkkokirjastoon, vaikkeivät kieliversiot näykään Kirkannassa.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top