Ajankohtaista järjestelmästä 10.6.2024

Viikon 24 Koha-päivitys tehdään maanantai-iltana 10.6. Päivityksessä tulee mm. korjauksia tiedonhaun tulosten fasetteihin, päivitystiedotteen voi lukea kokonaisuudessaan täällä. Muistutuksena lisäksi, että keskiviikkoaamuna tehdään palvelinsalissa huoltotöitä ja odotettavissa on kaksi lyhyttä käyttökatkoa Kohassa.

Koha-Suomen tuorein uutiskirje on julkaistu ja se on luettavissa täällä.

Koha-Suomi on järjestämässä musiikin tiedonhaun koulutuksen torstaina 3.10.2024 klo 9-11. Koulutuksen valmisteluihin liittyen kaivataan käyttäjiltä vinkkejä ja kysymyksiä, mitä koulutuksessa kannattaisi käsitellä ja käydä läpi. Ennakkokysely löytyy täältä ja siihen voi vastata 18.8.2024 saakka. Osallistumislinkki koulutukseen julkaistaan myöhemmin, mutta kannattaa pistää koulutus kalenteriin ylös jo nyt.

Lainausrajoituksen ohittamisessa on havaittu ongelma. Ohita rajoitus tilapäisesti -painike ei tällä hetkellä tuo näkyville lainaus-laatikkoa, joten mikäli rajoitus on jostain syystä pystyttävä ohittamaan, on rajoitus pakko poistaa asiakkaalta lainauksen ajaksi ja lisättävä se sitten asiakkaalle takaisin. Ongelma on selvityksessä Koha-Suomella.

Koha-Suomi tekee tänä syksynä ylimääräisen Koha-versiopäivityksen kaikille kimpoille, koska seuraavaan versioon (24.05) on tehty tärkeä tietoturvapäivitys. Odotettavissa on tavanomaisen mittainen käyttökatko.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top