Syksyn 2016 maakunnalliset koulutukset

Maakuntakirjasto järjestää tänäkin syksynä runsaasti täydennyskoulutusta. Koulutukset on tarkoitettu kaikille Varsinais-Suomen kirjastolaisille. Ajantasaiset koulutustiedot löytyvät maakunnan extranetin koulutuskalenterista: https://vsmaakuntakirjasto.wordpress.com/koulutuskalenteri/

Tilaamalla maakunnan extranetin tiedotteet omaan sähköpostiin saat aina ajoissa tiedon tulevista koulutuksista. Syyskuun koulutuksiin ehtii vielä ilmoittautua, kurkkaathan ohjeen koulutuksiin ilmoittautumisesta, mikäli käytännöt ovat vaikka kesän aikana unohtuneet.

Syksyn koulutukset avaa Haaveesta hankkeeksi -päivä tiistaina 6.9. Koulutuspäivässä käsitellään hankehakemusprosessia ja hankkeen ideointia. Tervetuloa kuulemaan innostavia ohjeita, inspiroivia esimerkkejä ja viemään hankehaaveet askelta lähemmäs toteumista! Lisätietoja, tarkan ohjelman ja ilmoittautumislinkin löydät täältä.

Syyskuussa maakuntakirjasto järjestää myös koulutuksen pedagogisista taidoista keskiviikkona 21.9. Aamupäivän osuudessa keskitytään arkipäivän kirjastotyön asiakkaan ohjaamiseen. Iltapäivä on suunnattu niille, jotka työssään pääsevät esiintymään ja olemaan ihmisten edessä. Koulutukseen on mahdollista osallistua joko aamupäivän tai iltapäivän osioihin tai molempiin. Lisätietoja, tarkan ohjelman ja ilmoittautumislinkin löydät tästä linkistä.

Myöhemmin syksyllä tulossa on koulutusta mm. uhkatilanteiden hallinnasta asiakaspalvelussa sekä kokoelmanhallinnan työkaluista. Nämä ja muut koulutustiedot löydät koulutuskalenterista!

Tervetuloa kouluttautumaan!

P.S. Maakunnan koulutuksissa on osallistujille kahvitarjoilu Siriuksen herkullisten leipomusten kera.

Scroll to Top