Vaskituki@turku.fi -postituslistan käyttötavan muutos

Vaski-johtoryhmä hyväksyi kokouksessaan 13.3.2015 pääkäyttäjäryhmän tehtävämuutokset vuodelle 2015.

Tähän liittyi vaskituki@turku.fi -postituslistan käyttötavan muutos (oleelliset lihavoituna):

Vanhasta käytännöstä poiketen, Auroran ongelmatilanteissa sähköposti lähetetään suoraan Axiellin kirjastotukeen (kirjastotuki@axiell.com) ja vain kopio vaskitukeen (vaskituki@turku.fi). Aiemmin ongelmatilanteista lähetettiin viesti vaskitukeen joka tarpeen vaatiessa lähetti viestin Kirjastotukeen. Jos ongelmatilanne vaatii tiedottamista, pääkäyttäjien vetäjä/paikalla oleva pääkäyttäjä tekee Extranetiin tiedotteen. Pääkäyttäjät myös seuraavat ongelmatilanteen etenemistä Axiellin kirjastotuessa.

Vaskin toimintakäytäntöihin liittyvät kysymykset suoraan Vaskitukeen. Kirjastotukeen ei siis ole tarkoitus lähettää viestejä siitä miten jokin toiminto Aurorassa toimii, vaan raportoida Auroran virheistä ja toimimattomuuksista.

Vaskituki-postituslistaan on mahdollisuus liittyä kaikilla kiinnostuneilla. Tavoite on, että kaikista kirjastoista olisi ainakin yksi. Vastaajina olisi kuitenkin pääasiassa pääkäyttäjät, mutta myös muiden osaajien neuvoja ja ohjeita otetaan mielellään vastaan.

Taustalla tässä muutoksessa on pääkäyttäjäryhmän resurssien pienentyminen. Toisaalta nyt ongelmiin saattaa saada nopeammin avun kun viesti menee suoraan Axiellille.

Turussa jatketaan kuten ennenkin

Turun sisäisesti eri yksiköiden ei ole tarkoituksenmukaista olla suoraan Axielliin yhteydessä. Turussa käytäntö ei siis muutu mitenkään.

Vaskituki@turku.fi -postituslistalle liittyminen

Vaskituki@turku.fi -postituslistalle haluavat voivat lähettää pyynnön vaskitukeen. Listalle lisääminen vaatii toimenpiteitä Turun ITltä, joten postituslistalle lisäämisessä voi olla pientä viivettä.

Lisätiedot tarvittaessa: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top