Ajankohtaista järjestelmästä 11.6.

Huoltajatiedot on palautettu 14-vuotiaille (lisätiedot)

Joiltakin lapsiasiakkailta on puuttunut huoltajatiedot jo Auroran aikana. Näille asiakkaille on lisätty huomautus ”Takaajatieto puuttuu”. Jos saatte lisättyä takaajatiedot, poistakaa tarpeeton huomautus. Jos tällainen asiakas täyttää 15, jää huomautus silti hänen tietoihinsa. Tällöinkin se tulee poistaa havaittaessa.

Järjestelmänvaihdossa joiltakin asiakkailta katosivat suosikkilistat tai suosikkilistaksi tallennettu lainaushistoria. Nämä saadaan palautettua kesäkuun ajan, kun meillä on vielä pääsy Auroraan. Asiakas voi pyytää suosikkilistojen tai lainaushistorian palautusta verkkokirjaston palautelomakkeella tai henkilökunta voi välittää asiakkaan tiedot Vaskitukeen. Viestissä pitää mainita, onko kadonnut pelkkä lainaushistoria vai muitakin suosikkilistoja (nämä palautetaan eri toimenpitein). Lähetämme tästä tiedotteen asiakkaille.

Yhteisöasiakkaan kortin lisäämisestä ja muokkaamisesta on ohje Vaskin extranetissä. Ohjeessa neuvotaan muun muassa miten Aurorasta siirtyneen etunimikentän muokkaaminen onnistuu Kohassa.

Tarkkaan hakuun on lisätty Ikärajat-välilehdelle sieltä puuttuneet ikärajatyypit.

Kohassa näkyy tarkat lokitiedot asiastietueiden katselusta ja muokkaamisesta. Loki näkyy kaikille, joilla on pääsy asiakastietoihin. Asiakkaalle näitä lokitietoja ei saa kertoa (esim kuka virkailija on hänen tietojaan muokannut). Jos asiakastietojen käsittelyssä vaikuttaa olevan tapahtunut virhe tai siitä herää epäily, ole yhteydessä Asko Autioon tai Susanna Sandelliin (etunimi.sukunimi@turku.fi).

Scroll to Top