Ajankohtaista järjestelmästä 3.1.

Viikon 1 Koha-päivitys tehtiin eilisiltana 2.1. Päivityksen mukana tuli mm. korjaus virheeseen joka ilmeni joidenkin tilausten vastaanotossa. Mikäli huomaatte päivityksen jälkeen ongelmia tilausten vastaanotossa, ilmoittakaa siitä Vaskitukeen. Päivitystiedotteen pääsee kokonaisuudessaan lukemaan täältä.

Vuonna 2017 syntyneet myöhästymis- ja varausmaksut ovat kirjastolain mukaan vanhentuneet vuoden 2023 alussa. Tällä hetkellä Kohassa ei ole päällä vanhentuneiden maksujen automaattista poistoa, sillä poistoajot vaativat vielä suunnittelua ja testaamista, joten vanhentuneet maksut pitää toistaiseksi poistaa käsin asiakaspalvelussa silloin kun niitä tulee vastaan. Ohje maksujen vanhentumisesta löytyy täältä.

Ruskon pääkirjasto on saanut väistötilan Ruskotalolle lainaamista, palauttamista ja varausten noutoa varten. Ruskon pääkirjaston nimeksi on Kohaan ja verkkokirjastoon vaihdettu Rusko, Väistötila (Ruskotalo). Valtaosalla Ruskon pääkirjaston aineistosta säilyy kuitenkin edelleen erikoistila Ei saatavana, ei varattavissa, sillä koko kokoelman siirtäminen väistötilaan ei ole mahdollista.

Turun kirjastoauto pysähtyy Varissuolla lauantaisin klo 13-15 Varissuon kirjaston remontin ajan. Koska pysäkillä ei käy aina sama auto, on pysäkkiä varten perustettu väliaikainen yksikkö Turku, Varissuo (Kirjastoauto). Asiakkaiden on mahdollista valita yksikkö varaustensa noutopaikaksi.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top