Ajankohtaista järjestelmästä 25.9.

Viikon 39 Koha-päivitys tehdään tiistai-aamuna 26.9.2023 ja se tuo mukanaan mm. käännöskorjauksia. Koko päivitystiedotteen pääsee lukemaan täältä.

Uuden lehtiä varten tehdyn erikoistilan Uusin numero, luettavissa kirjasto asetuksia on muutettu niin, ettei tila poistu palautuksessa. Muutos tehtiin, jotteivät asiakkaat voisi poistaa tilaa palauttamalla lehden automaatilla.

Verkkomaksamisessa ja suomi.fi-tunnistautumisessa on palvelukatko lauantaina 30.9. klo 8-14. Verkkokirjastossa ei katkon aikana pysty maksamaan maksuja ja asiakkaita tiedotetaan katkosta häiriöpalkkitiedotteella. Suomi.fi-tunnistautumisen katko vaikuttaa mm. Turun Varaamoon, jonne ei katkon aikana voi kirjautua suomi.fi-tunnuksilla. Kirjastokortilla tunnistautuminen kuitenkin toimii normaalisti.

Nidetilojen priorisointia verkkokirjaston saatavuustietoihin parannetaan 26.9. Aikaisemmin esimerkiksi Ei lainata-tila yliajoi muut tilat, jolloin esimerkiksi Jokereiden Kuljetuksessa- tai Tilattu-tila ei näkynyt verkkokirjaston saatavuustiedoissa. Tilat näytetään jatkossa tässä järjestyksessä:

  1. LOST Kadonnut (nidettä ei näytetä verkkokirjastossa)
  2. Lainassa
  3. Kuljetuksessa
  4. Ei lainata -tilat
  5. Ei varata -tilat
  6. Saatavissa
  7. Varattu (=Noudettavissa)

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top