Tilaisuus oppia uutta: tarjolla kiinnostavia e-kirjoihin liittyviä työtehtäviä

OverDrive –e-kirjapalvelun käyttöönotto etenee. Tämänhetkisen arvion mukaan palvelu otetaan käyttöön Vaski-kirjastoissa huhtikuussa.

Siihen liittyen on vaskilaisille tarjolla mielenkiintoisia työtehtäviä:

  • määritykset, käyttöliittymä, tekninen tuki käyttöönottovaiheessa

Yhden henkilön noin kahden viikon työpanosta tarvitaan mm. käyttöoikeuksien määrittämiseen, käyttöliittymän testaamiseen ja tekniseen tukeen käyttöönottovaiheessa. Tehtävät ajoittuvat helmi-toukokuulle.

  • luettelointi

E-kirjojen primaariluettelointiin tarvitaan kahden kokeneen luetteloijan noin kahden viikon työpanosta. Tehtävät ajoittuvat helmi-maaliskuulle.

  • Vaski-kirjastojen henkilökunnan koulutus

5-6 kouluttajaa, jotka kouluttavat henkilökuntaa palvelun käyttöön. Koulutussuunnitelma laaditaan maaliskuun aikana, koulutus ajoittuu huhtikuun alkuun.

Kouluttajat saavat perehdytyksen Turussa, ja he kiertävät vastuukirjastoissaan kouluttamassa kirjastojen henkilökuntaa. Kouluttajat ovat myös vastuukirjastojensa OverDrive-tukihenkilöitä. Arvio tarvittavasta työajasta käyttöönottovaiheessa on noin kaksi viikkoa / kouluttaja.

Jos jokin näistä tehtävistä innostaa ja kiinnostaa, kysy esimieheltäsi lupaa ja ilmoittaudu 19.2. klo 15 mennessä sähköpostilla. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan tehtävään. Kerro lyhyesti vahvuuksistasi ja tehtävään liittyvistä odotuksistasi.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: kaisa.hypen@turku.fi

Scroll to Top